Fietsen Van Der Veken
Stromer ST3
Stromer ST3

Racefietsen

We weten allemaal wel dat fietsen gezond is, dat kan niemand tegenspreken. Maar wist je dat je je biologische leeftijd met 9 jaar kunt verlagen als je drie keer per week 45 minuten gaat fietsen? Over het algemeen is te stellen dat mensen die regelmatig bewegen, bijvoorbeeld fietsen, minder last hebben van obesitas, hoge bloeddruk, diabetes 2, hart- en vaatziekten en sommige vormen van kanker. Er is recent een meer specifiek onderzoek gedaan naar hartritmestoornissen. Door geregeld te fietsen kan dit wel tot 50% dalen. De algemene conclusie uit dit zelfde onderzoek was een inkopper, maar wel eentje die we niet vaak genoeg kunnen vermelden: Als men meer zou bewegen, onder andere door te fietsen, wordt je veel fitter en zou veel hartfalen voorkomen kunnen worden.

specialized 2020

Alle koersfietsen jaargang 2020

 

KOGA 2019

De ontwikkeling van topkwaliteit racefietsen ligt besloten in Koga’s DNA. De passie voor de wielersport heeft aan de basis gestaan van de oprichting van het bedrijf in 19...

 

Specialized 2019

Een fiets geeft je vrijheid - vrijheid om de wereld om je heen te ontdekken en vrijheid om je eigen grenzen te verleggen.

 

koga 2020

 
 
© Fietsen Van der Veken 2013 - Alle rechten voorbehouden site by Go4It Media Group