Fietsen Van Der Veken
sfeerbeeld
sfeerbeeld
Wij zijn uw Specialized dealer voor de omstreken!
Wij zijn uw Specialized dealer voor de omstreken!
sfeerbeeld
sfeerbeeld
sfeerbeeld
sfeerbeeld
Sfeerbeeld
Sfeerbeeld
sfeerbeeld
sfeerbeeld

Racefietsen

We weten allemaal wel dat fietsen gezond is, dat kan niemand tegenspreken. Maar wist je dat je je biologische leeftijd met 9 jaar kunt verlagen als je drie keer per week 45 minuten gaat fietsen? Over het algemeen is te stellen dat mensen die regelmatig bewegen, bijvoorbeeld fietsen, minder last hebben van obesitas, hoge bloeddruk, diabetes 2, hart- en vaatziekten en sommige vormen van kanker. Er is recent een meer specifiek onderzoek gedaan naar hartritmestoornissen. Door geregeld te fietsen kan dit wel tot 50% dalen. De algemene conclusie uit dit zelfde onderzoek was een inkopper, maar wel eentje die we niet vaak genoeg kunnen vermelden: Als men meer zou bewegen, onder andere door te fietsen, wordt je veel fitter en zou veel hartfalen voorkomen kunnen worden.

> KOGA 2019

De ontwikkeling van topkwaliteit racefietsen ligt besloten in Koga’s DNA. De passie voor de wielersport heeft aan de basis gestaan van de oprichting van het bedrijf in 1974, en is tot op de dag van vandaag herkenbaar in de moderne en geavanceerde racecollectie. Ontwikkeld en gebouwd in Nederland, door en voor wielerliefhebbers met aandacht voor detail.

Foto's van KOGA 2019:

Lichtgewicht fitnessbike voor vrouwen die tempo willen maken maar wel de voorkeur geven aan een comfortabele fietshouding.

 

  • Lichtgewicht en sportief smooth-welded aluminium frame. Met conische balhoofdbuis en Press Fit trapaslagers voor een stijvere constructie zonder gewicht toe te voegen.
  • Afgemonteerd met de degelijke Tiagra groep.
  • Krachtig en betrouwbaar remmen met de Tektro hydraulische schijfremmen. De remmen worden gemonteerd door middel van een Flat Mount bevestiging, waarmee adapters overbodig zijn geworden. Dit geeft zowel een aerodynamisch als een optisch voordeel.
  • Duurzame wielset met 12 mm steekas voor extra stijfheid.
  • Snelle en stijlvolle Continental banden.
  • Zitpositie naar wens in te stellen door de verstelbare KOGA voorbouw.

nieuws

Jaarlijkse vakantie - Turnhout

Jaarlijkse vakantie in Turnhout van 23 t.e.m. 27 juli. De winkel in Retie blijft gewoon geopend tijdens het bouwverlof.  

> Lees meer
 
© Fietsen Van der Veken 2013 - Alle rechten voorbehouden site by Go4It Media Group