Fietsen Van Der Veken
Stromer ST3
Stromer ST3
sfeerbeeld
sfeerbeeld
sfeerbeeld
sfeerbeeld
sfeerbeeld
sfeerbeeld
sfeerbeeld
sfeerbeeld
Wij zijn uw Specialized dealer voor de omstreken!
Wij zijn uw Specialized dealer voor de omstreken!

Racefietsen

We weten allemaal wel dat fietsen gezond is, dat kan niemand tegenspreken. Maar wist je dat je je biologische leeftijd met 9 jaar kunt verlagen als je drie keer per week 45 minuten gaat fietsen? Over het algemeen is te stellen dat mensen die regelmatig bewegen, bijvoorbeeld fietsen, minder last hebben van obesitas, hoge bloeddruk, diabetes 2, hart- en vaatziekten en sommige vormen van kanker. Er is recent een meer specifiek onderzoek gedaan naar hartritmestoornissen. Door geregeld te fietsen kan dit wel tot 50% dalen. De algemene conclusie uit dit zelfde onderzoek was een inkopper, maar wel eentje die we niet vaak genoeg kunnen vermelden: Als men meer zou bewegen, onder andere door te fietsen, wordt je veel fitter en zou veel hartfalen voorkomen kunnen worden.

> koga 2020

De racefietsen zitten in de DNA van KOGA. De passie voor het wielrennen heeft vanaf het begin al hoog in het vaandel gestaan bij KOGA. Dat is terug te zien in de huidige collectie met racefietsen. De racefietsen van KOGA staan garant voor uitmuntende kwaliteit en unieke rijeigenschappen. Ontwikkeld en gebouwd in Nederland, door en voor wielerliefhebbers met aandacht voor detail.

Foto's van koga 2020:

De Kimera Prime Limited is een opstelsom van een super licht en stijf frame en de beste onderdelen. Op deze fiets kun je alleen maar heel hard gaan.


   • Het Kimera Prime Limited frame wordt samengesteld met het hoogste percentage 40T High Modulus carbon met de hoogste treksterkte. Resultaat is een zeer licht en stijf frame.

  • Perfect geïntegreerde, lichtgewicht KOGA carbon voorvork.

  • Voorzien van een one-piece full carbon stuurpen en stuur combinatie voor extra aerodynamica.

  • Optimaal in cadans, dankzij het grotere bereik het nieuwe en draadloze schakelen met de gloednieuwe Sram Red eTap AXS groep.

  • Sram Red eTap hydraulische schijfremmen bieden meer controle en betrouwbare stopkracht onder alle weersomstandigheden.

  • Lichtgewicht en stijve carbon Zipp 303 wielset. De wielen worden voorzien van een steekas voor extra stijfheid.

  • Let op: wordt geleverd zonder Quarq vermogensmeter

nieuws

Volg ons nu ook op Instagram

> Lees meer
 
© Fietsen Van der Veken 2013 - Alle rechten voorbehouden site by Go4It Media Group