Fietsen Van Der Veken
sfeerbeeld
sfeerbeeld
Wij zijn uw Specialized dealer voor de omstreken!
Wij zijn uw Specialized dealer voor de omstreken!
sfeerbeeld
sfeerbeeld
sfeerbeeld
sfeerbeeld
sfeerbeeld
sfeerbeeld

Nieuws

Fietsleasing

Aangezien er zoveel aan fietsleasing word gedaan hebben wij een nieuw offerte formulier online gezet om het leasing process toch iets te versnellen voor onze klanten. Voor meer info ga naar de tab Fietsleasing .

Specialized Vado Turbo 6.0

DE langverwachte Specialized Vado 6.0 is staat in de toonzaal! 

Kom gerust langs voor meer info.

Specialized Turbo Vado 4.0 3499

Soepeler, efficiënter en comfortabeler. Onze Women's Turbo Vado 4.0 brengt ons Turbo platform verder dan we ooit hadden durven dromen.

  • De motor van de Vado is volledig geïntegreerd in het frame en biedt 250 Watt aan vermogen. Custom-getuned voor het rijden in de stad. De motor reageert intuïtief op jouw pedaalkracht: hoe harder jij trapt, hoe meer vermogen de motor levert. Dankzij de interne snaaraandrijving is de motor fluisterstil en vrij van trillingen.
  • Het 2.2-inch digitaal LCD scherm toont je alle belangrijke ritgegevens in real-time. Via de ingebouwde Bluetooth® verbinding heb je met de smartphone app de volledige controle over de verschillende profielen, rijmodi, actieradius, etc.
  • De custom 504Wh batterij is volledig geïntegreerd in het frame, eenvoudig te verwijderen om elders op te laden en op slot te zetten voor extra zekerheid. De batterij communiceert met het scherm en heeft verschillende rijmodi om de efficiëntie en actieradius te optimaliseren.

Belangrijk! Tips voor uw Magura-remmen

Like us on facebook!

Like us on facebook & blijf als eerste op de hoogte van alle belangrijke veranderingen en gebeurtenissen dit jaar!

 

Meer informatie

De perfect manier om je fiets te onderhouden na een zware tocht. 4 stappen, 7 minuten. Change the way you treat your bike!

tweedehands

STROMER ST2

Een zo goed als nieuwe Stromer ST2s 2017 is terug beschikbaar bij ons. 6750 € fiets is te bezichttigen bij ons in de winkel.   Fietsen Van der Veken

> Lees meer
 
© Fietsen Van der Veken 2013 - Alle rechten voorbehouden site by Go4It Media Group